Wednesday, July 1, 2015

Menyang urip sing mulyo-guyub


Kadang awake dewe ora ngerti sejatine urip,
nanging semangat neng dodo tetep murup.
Opo wae kudu dilakoni ben ora tau tutup
dalan menyang urip sing mulyo-guyub.

(Iki mung latihan nulis boso ngoko)


Berbah, Yogyakarta, 11/06/2015

No comments: