Wednesday, July 1, 2015

Dino anyar wis teko


Saiki dino anyar wis teko
nggowo opo sing dienteni.
Ono bayangan sing lungo,
bablas karo ilange bengi.


(Iki mung latihan nulis)

Yogyakarta, 10/06/2015

No comments: